Gezondheid & Vitaliteit

Gezondheid & Vitaliteit


Gezond ondernemen

Bedrijven maken hoge kosten met verzuimende medewerkers. Investeren aan de voorkant is voordeliger dan 3x zoveel kosten afrekenen aan de achterkant!

Een vitale werknemer levert jaarlijks € 2.500 winst op. FitVitaal maakt medewerkers fitter en vitaler, voordat ze gaan chagrijnen, solliciteren, ziek worden of moeten re-integreren. FitVitaal is onderdeel van Sportservice Nederland en heeft 20 jaar ervaring met beweeg coaching in de publieke markt. Zij ontzorgen de opdrachtgever en helpen mee aan een gezonde toekomst.

 

FitVitaalService heeft een actieve aanpak om de vitaliteit van werkenden en werkgevers te vergroten. Energie krijgen van je werk, het is te leren! Arbeidsperspectieven veranderen door verplicht langer doorwerken, meer werkdruk, toenemende vergrijzing. Werkgevers staan voor continuïteit, kennis vasthouden en meer zorg voor goed werkgeverschap. Overheid, bonden en VNO-NCW roepen werkgevers op tot actie!

 

Huidige >> Gewenste situatie

Bedrijfsleven maakt onnodig veel verzuimkosten, omzetten krimpen, arbeidsparticipatie daalt en medewerkers hoppen weg. Directie wil minder kosten, meer productiviteit en wenst dat de medewerker positief bijdraagt aan zijn bedrijf. Preventie levert meer efficiëntie en hogere bezettingsgraad op van de werkenden. Dat bepaalt ook de tevredenheid van de klant en dus belangrijk voor de omzetten.

 

Aanbod >> Resultaat

FitVitaal levert trainingen en coaching op de onderwerpen: mentale gezondheid, gezonde leefstijl en goed bewegen. Met online coaching en realtime leefstijlcoach ontstaat optimaal resultaat. Er wordt gewerkt met topsporters die een zeer aantrekkelijke bijdrage leveren, waar iedereen bij wil zijn. Resultaat voor het bedrijf is dat er minder kosten zijn en meer winst. Klanten creëren budgetruimte uit scholingsfaciliteiten en kunnen direct aan de slag voor de “Arbeidsmarkt 3.0”.

 

 

Nieuwsbrief & Tips


Laatste nieuws


01/01/2018Alles nog een keer op een rij over een nul-uren arbeidsovereenkomst
Lees meer


01/01/2017Juridische uitglijders
Lees meer


01/01/2016Hoeveel loon moet u doorbetalen in het derde ziektejaar?
Lees meer


Alle nieuwsitems