Over ons

Over ons


C&C Management Consultancy (C&C) is een onafhankelijk landelijk adviesbureau,

dat vanaf 1995 haar expertise beschikbaar stelt aan opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van de verbinding tussen strategie en executie.

 

Wij koppelen onafhankelijk HRM advies aan langjarige praktische ervaring. C&C is werkzaam voor opdrachtgevers in en buiten Nederland. Wij zijn een toonaangevende organisatie, werken voor vele interessante bedrijven in vele branches en van groot tot klein.
 
Als uitvoeringsorgaan van de Wet verbetering Poortwachter zijn wij al jarenlang als expertisecentrum actief. Wij staan naast de werkgever om deze te helpen bij deze vaak lastige materie . Ons doel is organisaties te ondersteunen bij gezondheidsmanagement vraagstukken, re-integratie Spoor 1 & Spoor 2 en Spoor 3 om de schadelast van het verzuim voor organisaties te beperken.
 
Wij onderscheiden ons op een duidelijke wijze van alle andere ARBO-dienstverleners op de markt
C&C biedt een landelijke dekking. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is en hoeveel locaties u ook heeft. Dat geldt voor onze verzuimbegeleiding, de spreekuren van de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige onderzoeken, maar ook voor trainingen, risico inventarisaties, keuringen et cetera.
 
Door onze goede kennis van de organisaties, de functies, de medewerkers, het persoonlijk contact en gerichte aanpak met korte communicatielijnen is onze advisering altijd op maat gesneden en passend bij uw bedrijf.
 
We staan garant voor een praktische & no-nonsense dienstverlening, met een sterke persoonlijke klantgerichte aanpak afgestemd op de wensen van úw organisatie!  Wij komen naar u toe en dat is uniek in Nederland!  Met C&C Management Consultancy kunt u altijd snel en adequaat handelen.
 
Unieke 24-uurs hulpdienst
C&C beschikt over een Helpdesk ondersteuning die tijdens kantooruren en daarbuiten 24/7 bereikbaar is voor (kritieke) incidenten die door de opdrachtgever gemeld worden per telefoon/e-mail/SMS-bericht.
 
 

Samenwerkingen/Partners                                       

 
SGA-Consultancy
C&C Management Consultancy en SGA-Consultancy hebben al meer dan 10 jaar een samenwerking op het gebied van Corporate ondersteuning en Risico Management. Hierbij gaat het vaak om zeer complexe dossiers. Dit vereist inzicht en een scherpe analyse middels jarenlange ervaring in de sociale wetgeving en in de assurantie sector. Wij maken de zaken niet moeilijker dan ze zijn.
 
FitVitaal
C&C Management Consultancy en Fitvitaal hebben al vele jaren hun krachten gebundeld op het gebied van duurzaam gezondheidsmanagement. Wij zijn de perfecte partners voor organisaties om medewerkers fit en vitaal te houden. Worden deze helaas toch ziek, dan kan ons mobiliteitsgericht verzuimmanagement systeem ervoor zorg dragen dat dit zo kort mogelijk duurt en zijn wij in staat het ziekteverzuim terug te dringen. Leefstijl is een belangrijk aspect voor het inzetbaar en flexibel houden van mensen. Vitaliteit van medewerkers en het voorkomen van verzuim is ons motto.
 
Uitgebalanceerde producten en diensten – waaronder een App - staan garant voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam gezondheidsmanagement. Wij ontwikkelen gezonde medewerkers en werkomstandigheden. Er wordt tevens samengewerkt met hogescholen en universitaire kenniscentra.
 
C&C beschikt over een App voor haar klanten
C&C biedt samen met Fitvitaalservice een app aan om je stressmomenten in kaart te brengen en daarop te handelen. Men meet in een paar maanden ook wat het effect van je leefstijl is. Men meet de eigen stress na werken, ontspannen, eten en bewegen. Een coach begeleidt de medewerker onder hoge privacy bescherming. De NostressCoach-app is onderdeel van het servicepakket van C&C.
 
De NostressCoach-app app werkt met de camera van de smartphone, daarmee wordt een stress-test gedaan. Direct na de meting krijgt men een online coachadvies en de mogelijkheid om contact met een coach te maken voor specifieke oplossingen.
 
De app is samen met TNO gemaakt en gevalideerd op 95% betrouwbaarheid bij VU mc. De app is gemaakt voor Android en voor iOS. De gebruiker kan kiezen voor NL en EN taal.
 
“De app geeft mij op een makkelijke manier inzicht in mijn stressniveau en ik kan de app aan iedereen aanbevelen”
Ervaring lid van klantpanel PGGM. Inmiddels 50.000 gebruikers.
 

Nieuwsbrief & Tips


Laatste nieuws


01/01/2018Alles nog een keer op een rij over een nul-uren arbeidsovereenkomst
Lees meer


01/01/2017Juridische uitglijders
Lees meer


01/01/2016Hoeveel loon moet u doorbetalen in het derde ziektejaar?
Lees meer


Alle nieuwsitems