Samenwerking links

Samenwerking links


FITVITAAL
Winst met gezond en vitaal personeel
Ondernemen doet u met uw belangrijkste kapitaal en dat zijn de medewerkers. Gezonde, gemotiveerde en productieve medewerkers helpen de bedrijfsdoelen optimaal te realiseren.
FitVitaalservice realiseert een gezondere leefstijl bij uw medewerkers met diverse interventies en blijft de leefstijl verbeteren en monitoren met onze coaching.
 
SGA-CONSULTANCY
Ondernemen is managen, kansen zoeken, creëren en benutten. Tegelijkertijd zijn er risico’s, die hun weerslag kunnen hebben op de continuïteit van uw onderneming. Het is de kunst om de risico’s te onderkennen en de gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken. Dit kan door goed risicomanagement, waardoor een beter beheersbare situatie zal ontstaan.
 
ZS-GROEP
Welkom op de homepage van de ZSgroep. Wij zijn een training en adviesbureau gevestigd in Amsterdam. Bij ons ligt de focus op de mens binnen de organisatie en in onze ogen komt een organisatie pas echt tot bloei als de medewerkers èn het management met elkaar goed functioneren.
Onze missie is: Mensen ontwikkelingen laten ervaren en herkennen.
 
DE WAAIER
De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.
 
MATCH POWER & PARTNERS
MatchPower & Partners richt zich op het leveren van een essentiele bijdrage in de uitvoering van projecten en evenementen met maatschappelijke relevantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorkomen van schooluitval, de aansluiting tussen school en werk/ stage en het leggen van vitale verbintenissen tussen verschillende doelgroepen. Verbindingen worden gelegd in de samenwerking tussen: het bedrijfsleven, politiek (overheden), jongere werkzoekenden onder de 28 jaar, wijkpanels, politie, scholen, vrijwilligers en allochtonen.
 
STICHTING JA
MatchPower & Partners heeft een nauw samenwerkingsverband met stichting JA! Een stichting die zich inzet met behulp van het bedrijfsleven om schooluitval te voorkomen, coachprojecten organiseert en scholen ondersteunt in het vinden van relevante stageplaatsen. Dit met het doel de doorstroom naar het bedrijfsleven te verbeteren.
 
Het NON
Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk.
Het NON is het meest actieve ondernemersnetwerk in de Kop van Noord-Holland en Noord-Kennemerland. Het stelt de leden in staat om elkaar te ontmoeten, in een zakelijke en ontspannen sfeer en stimuleert het delen van kennis en ervaring ter bevordering van het ondernemerschap.
 
 
VORMVAST
Uw creatieve partner bij uitstek
Design waarmee u scoort, dáár gaat het ons om. Een reis‑ of productengids met vele pagina's. Een moderne brochure in afwijkend formaat. Een nieuw logo met bijbehorende huisstijl of website. Of een creatieve uitspatting voor uw nieuwe campagne of mailing. In al deze gevallen bent u bij ons op het juiste adres. Vormvast is voor u hèt creatieve centrum in design.
 
 
BLITSKIKKER
 
 
Blitskikker opvallend online
Blitskikker is gespecialiseerd in het vervaardigen van websites en webapplicaties.
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief & Tips


Laatste nieuws


01/01/2018Alles nog een keer op een rij over een nul-uren arbeidsovereenkomst
Lees meer


01/01/2017Juridische uitglijders
Lees meer


01/01/2016Hoeveel loon moet u doorbetalen in het derde ziektejaar?
Lees meer


Alle nieuwsitems